Urmărește-ne în Social Media

pop, rap, world music

Music at Flight Festival 2022

Poster eveniment Music at Flight Festival 2022

Flight Festival, primul festival din România care îmbină muzica, arta și tehnologia revine în 2022, cu o nouă ediție, în intervalul 26 august - 11 septembrie, la Aerodromul Cioca și în alte 10 locații din Timișoara. Cele 17 zile de experiențe de neuitat vor reuni artiști renumiți pe scena muzicală internațională, spectacole de teatru, proiecții de film, workshop-uri și evenimente axate pe inovație și tehnologie.

Bilete Music at Flight Festival 2022

  • Earlybird - 208,47 lei

Primul val de artiști care va urca pe scena muzicală a festivalului la această ediție a fost deja anunțat: JP Cooper, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de soul contemporani, Dubioza Kolektiv – trupa de avant-garde dub rock din Bosnia, cunoscută pentru show-urile sale explozive, Sigma, duo britanic de drum&bass și Sigala, DJ pop-dance și house din Londra, cunoscut pentru single-uri precum „Easy Love” și „Sweet Lovin’”. De asemenea, pe scenă vor urca și artiști autohtoni îndrăgiți de publicul larg, Carla's Dreams, Zdob și Zdub, Subcarpați, The Motans, Grasu XXL și Spike, fiind primele nume confirmate de organizatori. Noi artiști vor fi dezvăluiți în lunile următoare.

Un punct de întâlnire pentru artiști, cineaști și deopotrivă cinefili, cât și antreprenori și inovatori, Flight Festival este primul festival de edutainment din România și Sud-Estul Europei. Ultimele tendințe în materie de artă și design, proiecții de film și spectacole live de teatru, ateliere și expoziții, dar și inovații din tehnologie vor fi la dispoziția vizitatorilor timp de 17 zile. Mixul dintre muzică - artă - tehnologie e unic pentru festivalieri, oferindu-le un spațiu polivalent, constructiv, în care se pot distra în timp ce descoperă trenduri sau cunosc alți fani interesați de aceleași dimensiuni culturale. Prin Flight Festival, conceptul de festival atinge un nou nivel: dezvoltarea personală se îmbină cu entertainment-ul într-un context interdisciplinar, în cadrul unui eveniment urban multi-venue.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 mai 2022. Ref #145153

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2022 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.