Urmărește-ne în Social Media

clasica

MozART Group

Poster eveniment MozART Group

MozART Group va susține un concert la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca pe 11 mai 2023. După ce a încântat sute de mii de spectatori în cadrul turneelor din întreaga lume, MozART Group pregătește un turneu în cele mai mari orașe din România, oferind un spectacol emoționant, plin de muzică, umor și imprevizibil.

Bilete concert MozART Group la Cluj-Napoca

  • Categoria 1 - 245 lei
  • Categoria 2 - 175 lei
  • Categoria 3 - 135 lei
  • Categoria 4 - 95 lei

Cei patru protagoniști sunt instrumentaliști cu studii înalte în cadrul prestigioaselor Academii de Muzică din Varșovia și Łódz, care au decis o nouă abordare asupra muzicii clasice - fuziunea dintre aceasta și simțul umorului. MozART Group a creat un spectacol muzical unic, unde muzica și nu cuvintele reprezintă sursa râsului și a fericirii.

MozART Group cântă împreună din anul 1995, debutul oficial având loc în 1997 în cadrul competiției PAKA, în Cracovia. În același an, a construit producția muzicală "Mozart's still alive" și, începând de atunci, a concertat în turnee în întreaga lume, inclusiv Europa, Canada, SUA și Asia. Cvartetul cântă și alături de alți artiști consacrați precum artistul de pantomimă Ireneusz Krosny și multitalentatul Bobby McFerrin.

Din anul 2011, MozART Group se bucură de un succes răsunător cu sute de concerte în fiecare an, în locuri ca Mexic, SUA, China, Canada, Singapore, Brazilia, Portugalia, Elveția, Marea Britanie, Germania, Austria, Turcia, Cehia, Macedonia, Coreea de Sud și Franța, unde cvartetul a avut 65 concerte la Bobino Theatre în Paris, în numai 4 luni.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 martie 2023. Ref #152979

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.