Urmărește-ne în Social Media

clasica

MozART Group

 • Data
  duminică, 14 mai 2023
 • Ora de începere
  19:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  18:30:00
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Palatului,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment MozART Group

MozART Group va susține un concert la Sala Palatului din București pe 14 mai 2023. După ce a încântat sute de mii de spectatori în cadrul turneelor din întreaga lume, MozART Group pregătește un turneu în cele mai mari orașe din România, oferind un spectacol emoționant, plin de muzică, umor și imprevizibil.

Bilete concert MozART Group la Sala Palatului

 • Categoria 1 - 245 lei
 • Categoria 2 - 175 lei
 • Categoria 3 - 135 lei
 • Categoria 4 - 95 lei

Cei patru protagoniști sunt instrumentaliști cu studii înalte în cadrul prestigioaselor Academii de Muzică din Varșovia și Łódz, care au decis o nouă abordare asupra muzicii clasice - fuziunea dintre aceasta și simțul umorului. MozART Group a creat un spectacol muzical unic, unde muzica și nu cuvintele reprezintă sursa râsului și a fericirii.

MozART Group cântă împreună din anul 1995, debutul oficial având loc în 1997 în cadrul competiției PAKA, în Cracovia. În același an, a construit producția muzicală "Mozart's still alive" și, începând de atunci, a concertat în turnee în întreaga lume, inclusiv Europa, Canada, SUA și Asia. Cvartetul cântă și alături de alți artiști consacrați precum artistul de pantomimă Ireneusz Krosny și multitalentatul Bobby McFerrin.

Din anul 2011, MozART Group se bucură de un succes răsunător cu sute de concerte în fiecare an, în locuri ca Mexic, SUA, China, Canada, Singapore, Brazilia, Portugalia, Elveția, Marea Britanie, Germania, Austria, Turcia, Cehia, Macedonia, Coreea de Sud și Franța, unde cvartetul a avut 65 concerte la Bobino Theatre în Paris, în numai 4 luni.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 martie 2023. Ref #152982

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.