Urmărește-ne în Social Media

rock

Moonspell

Poster eveniment Moonspell

Moonspell va susține un concert la Form Space din Cluj-Napoca pe 10 mai 2022. Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internațional.

Bilete concert Moonspell în Cluj-Napoca

  • earlybird - primele 100 de bilete - 99 lei - sold out
  • presale 1 - următoarele 200 de bilete - 119 lei
  • presale 2 - 139 lei
  • la acces- 170 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul lui 2021. Este vorba de "Hermitage", material care a primit laude atât din partea fanilor, cât și a specialiștilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh și mulți alții.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #143226

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.