Urmărește-ne în Social Media

rock

Moonspell

Poster eveniment Moonspell

Moonspell va susține un concert la Arenele Romane din București pe 12 mai 2022. Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internațional.

Bilete concert Moonspell la Arenele Romane

  • earlybird - primele 200 de bilete - 99 lei Acces General și 139 lei Golden Circle
  • presale - 119 lei Acces General și 159 lei Golden Circle
  • la acces 140 lei Acces General și 180 lei Golden Circle

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Info acces:

  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit  însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
  • Organizatorii vor amenaja suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Aceștia recomandă totuși să veniți la concert din timp. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
  • Accesul cu umbrele este interzis.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul lui 2021. Este vorba de "Hermitage", material care a primit laude atât din partea fanilor, cât și a specialiștilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh și mulți alții.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 noiembrie 2021. Ref #143229

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.