Urmărește-ne în Social Media

rock

Moonspell

Poster eveniment Moonspell

Moonspell va susține un concert la Arenele Romane din București pe 12 mai 2022. În deschidere va cânta Bucovina. Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internațional.

Bilete concert Moonspell la Arenele Romane

 • earlybird - primele 200 de bilete - 99 lei Acces General și 139 lei Golden Circle
 • presale - 119 lei Acces General și 159 lei Golden Circle
 • la acces 140 lei Acces General și 180 lei Golden Circle

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Program:

 • Open Doors-18:00
 • Fragment Soul-18:30-19:00
 • Bucovina-19:30-20:30
 • MOONSPELL-21:00

Reguli de acces:

 • Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 18:30 iar concertele incep la ora 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea formatiile preferate. Concertul are loc in aer liber.
 • La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
 • Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.
 • Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
 • Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
 • Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
 • Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret.
 • Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.- Accesul in zonele de Golden Circle se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces si in zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul lui 2021. Este vorba de "Hermitage", material care a primit laude atât din partea fanilor, cât și a specialiștilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh și mulți alții.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 aprilie 2022. Ref #143229

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.