Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Moonlight Breakfast

Poster eveniment Moonlight Breakfast

Trupa Moonlight Breakfast va susține un concert în Club Control pe 26 februarie 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Moonlight Breakfast la Control

  • Acces General - 75 lei

Reguli de acces:

Accesul la concert se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:

  •  persoanele vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
  • este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Trupa a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk "retroelectro".

Prin mix-ul sofisticat de electro, beat, nu-jazz și swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, Moonlight Breakfast s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 februarie 2022. Ref #144868

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.