Urmărește-ne în Social Media

folk

Mircea Vintilă & Brambura

Poster eveniment Mircea Vintilă & Brambura

UPDATE: Concertul a fost ANULAT!

Mircea Vintilă urcă din nou pe scena din Hard Rock Cafe pe 26 noiembrie 2020. Evenimentul marchează primii 10 ani de concerte la Hard Rock Cafe ai marelui artist. Invitatul special al concertului va fi Alin Coiotu’ Dincă, solistul formației Trooper.

Bilete concert Mircea Vintilă la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 90 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 60 lei

Reguli de acces:

Accesul este permis tuturor celor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

  • persoane care dețin dovada vaccinării împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • test anticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.
  • documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.
  • minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.
  • organizatorii își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.
  • copiii peste 2 ani plătesc bilet.

Cei prezenți vor avea ocazia sa asculte multe piese iubite din discografia marelui muzician - "Bricheta lui Fănel", "Noros Cecer", "Frunză verde de albastru", "Dragă Miruna", "Pământul deocamdată" sau "Hanul lui Manuc". Sunt deja 9 ani de când Mircea Vintilă le oferă fanilor la final de an un concert în Hard Rock Cafe. Toate au fost ținute cu casa închisă.

Mircea Vintilă face parte din generația de aur a muzicii folk din România. Este cunoscut atât pentru activitatea sa solo, cât și ca membru al supergrupului Pasărea Colibri.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 noiembrie 2021. Ref #142480

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.