Urmărește-ne în Social Media

folk

Mircea Baniciu

Poster eveniment Mircea Baniciu

Pe 11 iulie, Mircea Baniciu vine la Teatrul Național "Mihai Eminescu" cu un concert pe care nu trebuie să îl ratezi.

Bilete concert Mircea Baniciu la Teatrul Național "Mihai Eminescu"

  • Acces General - 60 lei
  • Testare rapidă la acces - 20 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă spectatorilor vaccinați și ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore, test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.

Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica rock românească, fiind precursorul genului etno rock, activ încă de la începutul anilor '70, continuând să își cânte muzica "subversivă", în ciuda cenzurii impuse de regimul comunist.

Mai întâi, ca solist vocal al trupei Phoenix unde a lansat hit-uri nemuritoare, în trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes, și Pasărea Rock compusă din foști membri Phoenix, Mircea Baniciu a continuat să se exprime prin muzică indiferent de obstacolele întâlnite în calea sa.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iulie 2021. Ref #140395

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.