Urmărește-ne în Social Media

folk

Mircea Baniciu & BAND

Poster eveniment Mircea Baniciu & BAND

Pe 30 ianuarie, Mircea Baniciu împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar, adica grupul instrumental-vocal Mircea Baniciu & Band, vor concerta în Club Quantic. Veți retrăi cele mai frumoase amintiri, fredonând versurile cunoscutelor cântece "Andrii Popa", "Eșarfa în dar", "Tristeți provinciale", "Vara la țară", "Înțelegere", "Vremuri", "Cântecul Ceasornicarului", dar și multe altele.

Bilete concert Mircea Baniciu & BAND la Quantic

  • Presale - 65 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

Reguli de acces:

  • persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, posesoare de certificat verde(certificat digital sau printat, UE privind COVID),
  • persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, posesoare de certificat verde(certificat digital sau printat, UE privind COVID),
  • persoanelor care prezintă care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, posesoare de certificat verde(certificat digital sau printat, UE privind COVID).

Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica rock românească, fiind precursorul genului etno rock, activ încă de la începutul anilor '70, continuând să își cânte muzica "subversivă", în ciuda cenzurii impuse de regimul comunist.

Mai întâi, ca solist vocal al trupei Phoenix unde a lansat hit-uri nemuritoare, în trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes, și Pasărea Rock compusă din foști membri Phoenix, Mircea Baniciu a continuat să se exprime prin muzică indiferent de obstacolele întâlnite în calea sa.

Publicitate
 

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 decembrie 2021. Ref #144091

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.