Urmărește-ne în Social Media

folk

Mircea Baniciu

Poster eveniment Mircea Baniciu

Mircea Baniciu revine pe scena Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 13 ianuarie 2023. Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica rock românească, fiind precursorul genului etno rock, activ încă de la începutul anilor '70, continuând să își cânte muzica "subversivă", în ciuda cenzurii impuse de regimul comunist.

Bilete concert Mircea Baniciu la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 158,43 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 117,24 lei
  • Fără loc (în picioare) - 117,24 lei

Mai întâi, ca solist al trupei Phoenix unde a lansat hit-uri nemuritoare, în trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes, și Pasărea Rock compusă din foști membri Phoenix, Mircea Baniciu a continuat să se exprime prin muzică indiferent de obstacolele întâlnite în calea sa, păstrând o carieră solo de invidiat.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 noiembrie 2022. Ref #151506

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.