Urmărește-ne în Social Media

folk

Mircea Baniciu & Band

Poster eveniment Mircea Baniciu & Band

Pe 5 iunie, în Club Quantic, nume răsunătoare pentru muzica românească, cu o experiență de peste 40 de ani și o contribuție incontestabilă pentru scena muzicală românească, Mircea Baniciu, împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar vin în fața voastră reuniți sub numele Mircea Baniciu & Band.

Bilete concert Mircea Baniciu & Band în Club Quantic

  • Acces General - 65 lei

Reguli de acces:

  • Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).
  • Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.
  • Pentru persoanele cu vârsta de până la 16 ani nu este nevoie de test.
  • Dacă ați achiziționat bilet și nu îndepliniți niciuna din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la iabilet pentru refund la [email protected]

De-a lungul a cinci decenii, Mircea Baniciu și-a câștigat titlul de titan al muzicii românești. Solist al uneia dintre cele mai apreciate trupe rock din istoria României. Artist solo consacrat. Fanion al muzicii folk. Parte din primul și poate cel mai cunoscut supergroup din țară. Spectacole cu mii de fani. Cariera sa poate fi subiectul unei cărți întregi însă povestea sa este spusă cel ma bine de piesele compuse, cântate, interpretate și oferite unor generații întregi de ascultători.

În 1992, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici a format celebrul grup Pasarea Colibri, din care a făcut parte timp de 10 ani, cu 5 albume și un DVD lansate pe piață. Din 2007 s-a concentrat pe cariera solo colaborând intens cu Vlady Cnejevici și Teo Boar.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iunie 2021. Ref #139811

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.