Urmărește-ne în Social Media

world music

MIRABELA DAUER - "E nevoie de iubire"

Poster eveniment MIRABELA DAUER - \"E nevoie de iubire\"

Cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, MIRABELA DAUER va concerta la cinematograful Patria pe 14 decembrie, alături de copii, vârstnici și prieteni dragi. Corul de copii ”Nostalgia” și Corul Seniorilor vor reuși să vă bucure și să vă transmită energia lor pozitivă cu atât mai mult cu cât vor cânta împreună cu Mirabela, Amna și Vizi.

Spectacolul vă va da ocazia de a o descoperi pe MIRABELA DAUER așa cum n-ați mai văzut-o. Numele spectacolului pe care artista îl face cadou fanilor, "E nevoie de iubire" nu este întâmplător. Pentru orice întreprindem este nevoie de iubire, iar Mirabela le va oferi spectatorilor un cadou muzical de Sărbători cu adevărat magic.

Prețurile biletelor la concert variază în funcție de poziția locurilor în sală:

  • 50 de lei - balcon
  • 60 de lei - parter
  • 60 de lei - loje.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 octombrie 2014. Ref #73751

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.