Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Mirabela Dauer

Poster eveniment Mirabela Dauer

Pe 19 martie 2022, Mirabela Dauer va susține un concert la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Invitații speciali ai evenimentului sunt grupul italian Gemelli Diversi și Nelu Nicoară (Englezu').

Bilete concert Mirabela Dauer la Cluj-Napoca

  • VIP - 159 lei
  • Categoria I - 149 lei
  • Categoria II - 139 lei
  • Categoria III - 119 lei
  • Categoria IV - 89 lei
  • Categoria V - 69 lei

Mirabela Dauer este considerată de unii critici muzicali ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești din ultimii 40 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii '70-'80. A lansat până în prezent 40 de albume. Printre șlagărele ei se numără "Ce dor mi-a fost de ochii tăi", "Dormeau pe-o frunză două stele" și "Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 noiembrie 2021. Ref #141318

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.