Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Minunea dansului spaniol - Eduardo Guerrero la Sala Palatului

Raportează erori Data: sâmbătă, 9 mai 2020Ora de incepere: 19:30 Loc:
Sala Palatului,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Minunea dansului spaniol, așa cum îl numește presa internațională, Eduardo Guerrero va veni la București pe 9 mai 2020, într-un show de neratat ce va avea loc la Sala Palatului.

Bilete Minunea dansului spaniol - Eduardo Guerrero la Sala Palatului

  • VIP - 265 lei
  • Categoria 1 - 225 lei
  • Categoria 2 - 145 lei
  • Categoria 3 - 95 lei

Aclamat și adulat de public, cu articole excepționale în presa din SUA, Marea Britanie sau Olanda, Eduardo Guerrero este un dansator cu o energie trepidantă și o expresivitate incredibilă. Supranumit și regele flamenco-ului modern, cariera și faima sa internaționale au explodat odată cu Trofeul câștigat la Festivalul de la Cadiz, în 2017.

Guerrero a studiat dans clasic și contemporan la Conservatorul din Cadiz și a dansat pe scenele celor mai importante teatre și festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam.

Spectacolul de la București propune o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coastele spaniole, o demonstrație temperamentală a mai multor stiluri de flamenco, acompaniată de un grup de muzicieni de elită. Guerrero vine însoțit de o tânără dansatoare și coregrafă de excepție, Maria Moreno, care și-a câștigat deja o faimă internațională. Guerrero si Moreno aduc cu ei doi chitariști de primă clasă și doi vocaliști unici în Spania.

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE