Urmărește-ne în Social Media

blues, jazz, rock

Mike Godoroja & Blue Spirit

Poster eveniment Mike Godoroja & Blue Spirit

Pe 3 mai, sunteți așteptat la un concert special de rock-blues alternativ, marca Mike Godoroja & Blue Spirit. "Viață" este un spectacol-concert special creat pentru publicul din Hard Rock Cafe, menit să vă aducă bucurie. Alături de Mike și trupa sa, îi veți putea asculta live pe invitații speciali: Crina Mardare - vocal, Marius Mihalache - țambal, Mișu Cernea - tobe, voce de acompaniament și Mihai Pocorschi - ghitară, voce de acompaniament.

Bilete concert Mike Godoroja & Blue Spirit la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 54 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 44 lei

Artiștii vă promit o seară ca un vis liniștit, cu piese precum "Caii din Pădurea Letea", "De vină e toamna", "Mă doare", "Amintiri din Vama Veche" sau câteva momente Led Zeppelin, care fac parte de mult timp din sufletul oricărui spectacol marca Mike Godoroja & Blue Spirit.

Muzicienii pregătesc și o serie de piese noi de pe următorul album, care se va lansa în toamnă, beneficiind de o echipă de muzicieni de primă clasă: Dorian Pîrvu - unul dintre cei mai virtuozi pianiști de rock din România, Emanuel Gh. "Fisă" - cu un palmares de prestigiu ca muzician, co-producer al albumului și Vali Vătuiu - de departe unul dintre cei mai aplaudați ritmicieni de rock-blues, parte din trupa de la începuturile proiectului Blue Spirit.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 aprilie 2022. Ref #146615

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.