Urmărește-ne în Social Media

folk, pop, world music

Mihai Mărgineanu & Banda

Poster eveniment Mihai Mărgineanu & Banda

UPDATE: Evenimentul a fost AMÂNAT, noua dată nefiind încă anunțată de organizatori.

Pe 9 octombrie, Mihai Mărgineanu și trupa sa vor încălzi atmosfera din True Club cu melodii celebre precum "Paraschiva", "M-am dus să tai un copac", "Mă iubește femeile", "Gore Din Chitila", "Foaie Verde, Foaie Fragă", "Jana era croitoreasă" sau "Aviația dă senzația".

Bilete concert Mihai Mărgineanu la True Club

  • Acces General - 50 lei

Info acces:

  • Locurile pe scaun sunt limitate. Menționăm că este important să contactați True Club pentru rezervări, imediat după ce ați achiziționat biletele, la numărul de telefon de pe bilet.

Muzica lui Mărgineanu este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar Mihai întotdeauna a avut grija să capteze publicul și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in stilul său caracteristic.

Trupa care-l acompaniază este formată din: Cristi Horia (vioară), Vlad Andrei (chitară electrică), Michele Vișan (chitară acustică), Vasile Malic (bass), Nicu Dumitrescu (percuție) și Florin Ionescu (tobe).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 octombrie 2021. Ref #141572

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.