Urmărește-ne în Social Media

world music

The Best of Mihai Mărgineanu

Poster eveniment The Best of Mihai Mărgineanu

Pe 25 martie, Sala Palatului din București găzduiește un concert de neratat, în care Mihai Mărgineanu își va cânta cele mai apreciate melodii.

Bilete concert Mihai Mărgineanu la Sala Palatului

  • VIP - 209,92 lei
  • Categoria A - 148,14 lei
  • Categoria B - 117,24 lei
  • Categoria C - 96,65 lei
  • Categoria D - 76,05 lei

Puțini artiști reușesc să combine atât de inspirat muzica, actoria, improvizația și umorul precum o face Mihai Mărgineanu. Pe ritmuri de folk, pop și rock, Mihai Mărgineanu aduce la viață influențe din folclorul românesc și țigănesc, reușind să distreze, să ridice la dans și să atragă atenția asupra celor mai intense sentimente.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 ianuarie 2024. Ref #157698

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.