Urmărește-ne în Social Media

folk, world music

Mihai Mărgineanu & Banda

Poster eveniment Mihai Mărgineanu & Banda

Mihai Mărgineanu va susține un concert în Club Quantic pe 18 iulie. Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe măsură ce se vor anunța public.

Bilete concert Mihai Mărgineanu la Quantic

  • Presale - 85 lei
  • În ziua evenimentului - 100 lei

Împreună cu trupa sa, Mărgineanu se va prezenta pe scena Quantic cu un show extraordinar unde voia bună, râsetele și muzica nu vor lipsi. Mihai Mărgineanu & Banda înseamnă: Mihai Mărgineanu (voce), Cristi Horia (vioară), Vlad Andrei (chitară electrică), Michele Vișan (chitară acustică), Vasile Malic (chitară bas), Nicu Dumitrescu (percuție) și Florin Ionescu (tobe).

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. Orice concert susținut de el este un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta şi dansează nestingheriţi, pentru că show-urile lui vin garnisite cu glume bune şi texte meşterite cu mult haz.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 iunie 2021. Ref #140514

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.