Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Mihai Mărgineanu

Poster eveniment Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu revine pe scena din Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 26 mai 2023. Vino să fredonezi cele mai apreciate piese ale muzicianului.

Bilete concert Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 158,43 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 106,95 lei
  • Fără loc (în picioare sau la bar) - 106,95 lei

Puțini artiști reușesc să combine atât de inspirat muzica, actoria, improvizația și umorul precum o face Mihai Mărgineanu. Pe ritmuri de folk, pop și rock, Mihai Mărgineanu aduce la viață influențe din folclorul românesc și țigănesc, reușind să distreze, să ridice la dans și să atragă atenția asupra celor mai intense sentimente.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 februarie 2023. Ref #152561

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.