Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Mihai Mărgineanu

Poster eveniment Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu revine pe scena din Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 4 februarie 2022. Evenimentul va respecta normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe - SOLD OUT

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 144 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 94 lei

Reguli de acces:

  • Evenimentul va avea loc exclusiv pentru fanii vaccinați sau trecuți prin boală (în urmă cu maxim 180 de zile).
  • De asemenea, organizatorii vă recomandă să respectați normele în vigoare și să vă prezentați cu certificatul verde la acces.
  • Obligația de a prezenta dovezi medicale nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

Puțini artiști reușesc să combine atât de inspirat muzica, actoria, improvizația și umorul precum o face Mihai Mărgineanu. Pe ritmuri de folk, pop și rock Mihai Mărgineanu aduce la viață influențe din folclorul românesc și țigănesc, reușind să distreze, să ridice la dans și să atragă atenția asupra celor mai intense sentimente.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 ianuarie 2022. Ref #143819

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.