Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Mihai Mărgineanu

Poster eveniment Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu revine pe scena din Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 1 aprilie 2022. Evenimentul va respecta normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe

Presale:

  • VIP - 139 de lei, cu loc la masa în fața scenei
  • Acces General - 89 de lei, cu loc la masa în sală

*Se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare:

  • VIP - 144 de lei, cu loc la masa în fața scenei
  • Acces General - 94 de lei, cu loc la masa în sală

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. Orice concert al lui este un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta şi dansează nestingheriţi, pentru că show-urile lui vin garnisite cu glume bune şi texte meşterite cu mult haz.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 decembrie 2021. Ref #143980

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.