Urmărește-ne în Social Media

electronica, world music, rap, rock

MIEZ Festival Brașov

Poster eveniment MIEZ Festival Brașov

După o primă ediție de succes, MIEZ Festival, cu un lineup 100% românesc, revine cu o nouă ediție într-un loc inedit. Cu un concept unic pe piața locală de entertainment, festivalul va avea loc între 16 și 18 septembrie 2022 la Coresi Business Campus Brașov.

Bilete MIEZ Festival Brașov

  • Abonament - 129 lei

*copiii cu vârsta de până în 12 ani au acces gratuit la festival, însoțiți de un adult.

La mijlocul lunii septembrie, Coresi Business Campus din Brașov va răsuna cu muzică românească care acoperă o gamă largă de preferințe muzicale, de la disco, electro, la rock și muzică lăutărească. MIEZ susține talentul în toate manifestările sale, pregătind o scenă care pune în valoare toate artele: instalații de artă, workshop-uri de creație, expoziții. Iubitorii de muzică românească sunt așteptați la 3 zile pline de distracție, dedicate muzicii românești, în orașul de la poalele Tâmpei.

Program MIEZ Festival Brașov

  • Vineri 16 septembrie, este dedicată muzicii disco a anilor ‘80-’90, cu Eugen Rădescu, Jiji Lazăr și Mircea Matei.
  • Sâmbătă, 17 septembrie, este ziua Funk Rock Hotel, și urcă pe scenă Șuie Paparude, Paraziții, Viță de Vie, Niște Băieți, Dan Gerosu, Serbanesku si Barbu.
  • Duminică, 18 septembrie, este ziua rezervată muzicii lautaresti: White Mahala, Taraful de Caliu, Damian Drăghici & Brothers, Iulian Văcărean și Ligia Keșișian.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 august 2022. Ref #149631

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.