Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Michael Jackson Tribute Show la Fratelli Studios

Raportează erori Data: marți, 25 iunie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
Fratelli Studios,
București 49574

După ce a devenit "Vocea României" 2018 în echipa lui Smiley, Bogdan Ioan își urmează pasiunea pentru muzică și pregătește un eveniment de anvergură: "Michael Jackson Tribute Show", pe 25 iunie, la Fratelli Studios.

Bilete Michael Jackson Tribute Show la Fratelli Studios

  • 120 lei - VIP + supliment meet & greet (în spațiul destinat canapelelor. După show, fanii lui Bogdan Ioan au posibilitatea să-l întâlnească, să primească autograf și să facă fotografii cu el)
  • 100 lei - VIP (în spațiul destinat canapelelor)
  • 69 lei - Acces General (în picioare)

''Michael Jackson Tribute Show” va fi un eveniment complex care va dura o oră și jumătate și care va conține multe momente spectaculoase de muzică, dans, coregrafii ample, band live, dar și proiecții video și efecte speciale.

Bogdan, care a întors scaunele tuturor celor patru antrenori în doar câteva secunde și a devenit cunoscut în toată lumea datorită primei sale audiții la "Vocea României" cu piesa "Earth Song" a lui Michael Jackson, a ales ca spectacolul să aibă loc chiar în ziua în care se împlinesc 10 ani de la moartea artistului care l-a inspirat atât de mult. Un alt motiv pentru care Bogdan Ioan muncește să realizeze un eveniment unic, pe care cei prezenți să nu îl uite prea curând, este legat de recunoștința sa și mulțumirile aduse celor care l-au susținut, l-au votat, i-au scris și l-au încurajat să meargă mai departe.

La sfârșitul lunii martie 2019, Bogdan a lansat un cover a cappella, cu el în imagini multiplicate, după piesa lui Michael Jackson, "Blood On The Dance Floor".

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Bogdan Ioan

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE