Urmărește-ne în Social Media

pop

The Ultimate Thriller: The Michael Jackson Tribute

Afis The King Returns Michael Jackson Concert Piata Constitutiei 2016

Toata echipa lui Michael Jackson (de la inginerul de sunet, până la coregraf, dansatori, chitarist, tobosar etc) va reveni în România, pe 7 iulie 2016,  așa cum starul a lăsat în testament. Prin efectele vizuale și tehnice ale show-ului, publicul român va putea revedea show-ul lui Michael Jackson. Unul dintre cei mai controversați elevi ai lui Michael, instruit să-l înlocuiască pe scenă, atât coregrafic, cât și vocal, va face publicul român să creadă că regele muzicii pop s-a reîntors.

Update: Concertul a fost mutat din Piața Constituției la Sala Polivalentă.

Prețuri bilete la „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute - LIVE”:

  • Categoria Normal: 80 lei
  • Categoria Golden: 150 lei
  • Categoria Diamond: 300 lei
  • Categoria Tribună: 450 lei

Coregraful LaVelle Smith Jr, care i-a fost alături regelui pop pentru mai bine de două decenii, Michael Prince – compozitorul și inginerul de sunet; Jennifer Batten - celebra chitaristă care oferea cele mai electrizante solo-uri; Sam Sims– basist; Mic Thompson – coregraf și dansator; backing vocal-ul; echipa tehnică de producție și dansatorii lui Michael Jackson le vor oferi fanilor acelasi show prin care regele a cucerit lumea. Vezi mai multe detalii.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 iulie 2016. Ref #87678

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.