Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Methadone Skies la Quantic Club

Raportează erori Data: joi, 23 mai 2019Ora de incepere: 19:30 Loc:
Quantic Club,
București 91594
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Methadone Skies va lansa cel de-al patrulea album de studio, "Different Layers of Fear", printr-un concert ce va avea loc în Club Quantic pe 23 mai 2019.

Bilete concert Methadone Skies în Club Quantic

  • Earlybird - 20 lei

Discul conține șapte piese ce au un total de 72 minute. Materialul prezent este cel mai divers și grandios, lăsând în fundal stoner rock-ul, focusându-se pe elemente de post rock, doom metal, psychedelic și progressive rock. Chiar și așa, identitatea muzicală a trupei a rămas intactă, extinzându-și în schimb, orizonturile muzicale.

Tracklist "Different Layers of Fear"

1. Where Were You When We Were Into the Void
2. God Help Us All
3. Focus
4. Contra
5. Ol’Painless
6. A Glitch In The Sun
7. Manos

Methadone Skies este o formație muzicală independentă din Timișoara. Activă din 2009, ea abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock. Grupul nu și-a impus niciodată limite în experimentele sale, de aceea fiecare din cele trei albume lansate îmbină stiluri diferite provenite în principal din jam session-uri. Anul 2019 marchează aniversarea de 10 ani a cvartetului timișorean, iar cel mai bun mod de a o celebra este prin muzica nouă și concerte.

Methadone Skies a susținut concerte în diferite locații din întreaga Europa și au cântat la festivaluri precum Lake on Fire, Exit Festival, Revolution Festival, Pietrasonica Festival, Tube Cult Fest, Rockt den See, Soundart Festival, printre altele mai mici de nisa. Grupul a împărțit scena cu formații renumite precum Samsara Blues Experiment, My Sleeping Karma, Motorpsycho, Yawning Man, Belzebong, 1000MODS, Toner Low sau Stoned Jesus. În această primăvară, formația va promova noul album printr-un mini turneu național, dar și o serie de concerte în Ungaria, Serbia, Germania și Austria.

Vezi mai multe știri și materiale despre Methadone Skies

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE