Urmărește-ne în Social Media

rock

Metalhead Meeting 2024

Poster eveniment Metalhead Meeting 2024

Metalhead Meeting 2024 va avea loc între 17 și 20 iulie la Romexpo în Pavilionul Central (A), dar și în împrejurimi (detalii în curând). Judas Priest, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat, Jugle Rot, Anders Colsefni (primul solist Slipknot) și Kaosis sunt primele șapte trupe anunțate din cele peste 30 de nume din lineup-ul Metalhead Meeting 2024. Au urmat confirmarile pentru Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU) și Infected Rain (MD).

Bilete Metalhead Meeting 2024

  • Acces General (earlybird) - 597,78 lei
  • VIP - 993,99 lei
  • Bilet de o zi - 17 iulie - Judas Priest, Steel Panther, Alestorm, Ne Obliviscaris - 290,64 lei
  • Camping (o persoana) - 152,55 lei

Info:

  • Copiii sub 10 ani au intrare gratuită însoțiți de un adult posesor de bilet.
  • Campingul se afla langa cupola Romexpo in zona cu iarba si copaci si are o capacitate de 1.000 de persoane. Facilitati: dusuri, toalete, food court si zona de bar cu preturi de camping, paza, acces controlat, curent electric.

Din 2024 concertele Metalhead Meeting vor ține în anumite zile până la miezul nopții, asta înseamnă mai mulți artiști și setlisturi mai lungi, dar și o rockotecă după concerte. În exteriorul Pavilionului vor exista o zonă mare de merch, o zonă de mese cu un food court generos, dar și alte activități. De asemenea, organizatorii lucrează la amenajarea unui camping la Romexpo pentru fanii care vin din țară.

Judas Priest este una dintre legendele scenei metal internaționale. Cu peste 50 de ani de activitate, cu un Grammy câștigat pentru "Best Metal Performance" și cu ultimul material, "Firepower", intrat în peste 30 de topuri din întreaga lume, Judas Priest ține în continuare stindardul sus. În 2022, trupa a fost aleasă să facă parte din Rock and Roll Hall of Fame. Britanicii se pregătesc să lanseze un album nou în primăvara lui 2024, intitulat "Invincible Shield". Primele single-uri de pe acest material, "Invincible Shield", "Trial by Fire" și "Panic Attack" au conturat "Invincible Shield" ca fiind unul dintre cele mai bune albume ale trupei, un urmaș pe măsura precedentului "Firepower".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 februarie 2024. Ref #156243

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.