Urmărește-ne în Social Media

rock

Pantera - Metalhead Meeting 2023

Poster eveniment Pantera - Metalhead Meeting 2023

În 2023, Metalhead Meeting sărbătorește 10 ani de la prima ediție printr-un eveniment special ce va avea loc între 26 și 28 mai la Romexpo, în aer liber. Unul dintre headlineri este trupa Pantera, care va concerta pe 27 mai. Formația Life of Agony urcă pe scenă în ultima zi a festivalului.

Ville Valo se alătură lineup-ului Metalhead Meeting ca headliner pe data de 26 mai. Setlistul va include cu preponderenta piese HIM, dar și piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, "Neon Noir".

Alte trupe confirmate, majoritatea de pe scena a doua: Black Sonic Pearls, Rhemorha, OYD, Black Tooth, Fuelled by Fear, Ironwill, Sense of Fear, Nest of Plagues, Spektrum, Psychorepaths. Mai multe nume, în curând.

Bilete Metalhead Meeting 2023

Se pun în vânzare doar 10.500 de abonamente. Organizatorii nu au în plan să vândă bilete de o zi.

  • VIP - 734,8 lei (Pe platformă la înălțime, aproape de scena cu bar și acces separat. Doar 500 de bilete)
  • Cowboys from Hell (A) - 467,06 lei (Fără loc în fața scenei.)
  • Concrete Sledge (B) - 364,09 lei (Fără loc în spatele Categoriei A)

*La intrare abonamentele costa 450 de lei la Categoria A și 400 de lei la Categoria B.

**La prețul tuturor abonamentelor se adaugă comisionul de emitere al agenției de ticketing.

***Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

După aproape 20 de ani de la destrămare, trupa și-a surprins fanii cu o reuniune din care fac parte membrii rămaşi în viaţă, solistul Philip Anselmo şi basistul Rex Brown. În 2004, chitaristul Dimebag Darrell a fost împuşcat la Alrosa Villa în Ohio. În 2018, fratele lui Darrell, toboşarul Vinnie Paul a murit la vârsta de 54 de ani din cauza unei probleme cardiace.

Pantera este sinonim cu legenda, o trupa cult pentru ascultătorii de rock și metal de orice vârstă, un nume care poate fi pus oricând alături de marile trupe ale genului precum Metallica, Iron Maiden sau AC/DC.

Cvartelul compus din Phillip Anslemo, chitaristul Dimebag Darrell, fratele său, toboșarul Vinnie Paul și basistul Rex Brown au ajuns rapid la un succes global în anii 90 cu mai multe albume recompensate cu discuri de platină și aur, turnee sold out, reprezentații live și patru nominalizări la premiile Grammy. Inclusiv astăzi piesele lor sunt considerate niște capodopere ale muzicii metal și niște adevărate pietre de temelie pentru muzica heavy metal de pe albume precum "Cowboys From Hell", "Vulgar Display Of Power", dar și albumul care a ajuns pe locul 1 in Billboard, "Far Beyond Driven". Cei patru texani au continuat să inspire foarte multe trupe în timp ce au adunat milioane de fani devotați în jurul lumii.

Life of Agony vin din Brooklyn, New York și sunt activi din 1989. Solista Mina Caputa, basistul Alan Robert și chitaristul Joey Z au pus bazele formației. Până acum au lansat șase materiale de studio, cel mai de succes fiind chiar discul de debut, "Rever Runs Red" pe care celebra revista Rolling Stone l-a inclus în topul celor mai bune albume metal din istorie. Stilul muzical abordat ar putea fi definit mai ales ca alternative metal, însă influențe din grunge, heavy și nu metal sunt vizibile în compozițiile artiștilor.

Piese precum "Through and Through", "This Time", "River Runs Red" sau "Underground", cântece cu milioane de afișări pe Youtube, se vor auzi în premieră la București pe scena Metalhead Meeting, cântate de inconfundabila voce a Minei Caputo.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 martie 2023. Ref #151334

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.