Urmărește-ne în Social Media

rock

Metalhead Meeting 2014

Poster eveniment Metalhead Meeting 2014

Pe 27 septembrie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti, se va desfășura o nouă ediție a festivalului Metalhead Meeting. Ediția din toamnă include 3 headlineri de talie internațională.

Accesul la METALHEAD Meeting 2014 bis

Accesul in Arenele Romane se va permite incepand cu ora 16.30, iar concertele vor incepe la ora 17.00. Festivalul se va incheia in jurul orei 01.00, fiecare dintre headlineri, respectiv Paradise Lost si Finntroll, urmand sa cante aproximativ 80 de minute. Festivalul este OPEN AIR (nu in cort), iar vremea se anunta insorita.

Line-up-ul festivalului este urmatorul:

 • Tiarra (Ro)
 • Profane Omen (Fi)
 • Bloodway (Ro)
 • HateSphere (Dk)
 • GOD (Ro)
 • Finntroll (Fi)
 • Paradise Lost (Uk)

Dupa festival, va asteptam pe toti la afterparty-ul oficial METALHEAD Meeting 2014 bis, cu DJ Hefe, care va avea loc in Club Fabrica. Intrarea va fi libera si vor veni si invitati surpriza din partea trupelor!

Pentru cei care au achizitionat bilete MEET&GREET, programul este urmatorul:

 • intalnirea pentru MEET&GREET cu Finntroll va avea loc la ora 18.45, la intrarea in backstage, pe partea dreapta a scenei, vis a vis de poarta de acces in Arenele Romane. MEET&GREET-ul va incepe la ora 19.00.
 • intalnirea pentru MEET&GREET cu Paradise Lost va avea loc la ora 19.45, la intrarea in backstage, pe partea dreapta a scenei, vis a vis de poarta de acces in Arenele Romane. MEET&GREET-ul va incepe la ora 20.00.

Participanții trebuie să prezinte biletele de la concerte.

Regulile de acces

Organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

 • sticle, conserve,
 • mancare sau bauturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • umbrele,
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
 • aparate de inregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

Cei de la Blackhawk se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil, totul intr-un spirit cat mai rock! Drept urmare, accesul cu lanturi, bratari, etc este permis.

In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, inclusiv mancare vegetariana, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane.

Un jeton va avea pretul de 6 lei, atat cat va fi si pretul unei beri!

De asemenea, trupele vor veni cu o oferta bogata de merchandise, iar organizatorii au pregatit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 35 de lei. Cei care si-au rezervat deja tricourile le pot ridica de la standul Niche Records.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului. Parasirea perimetrului festivalului, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Accesul in Golden Circle se va face pe baza unei bratari primite la intrare. Mentionam ca spectatorii din Golden Circle vor avea acces si in zona de Acces General a festivalului.

Tot ca o traditie, accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.

In ziua festivalului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare. Acestea vor avea pretul de 100 lei Acces General si 130 lei Golden Circle. Tot la intrare, se vor gasi un numar limitat de bilete Meet&Greet, cu acces in Golden Circle, la pretul de 199 lei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 septembrie 2014. Ref #68610

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.