Urmărește-ne în Social Media

rock

Clouds

Poster eveniment Clouds

Pe 14 octombrie 2021, în locul petrecerii warmup Metal Gates Festival, ești invitat la un concert al trupei Clouds. Formația va lansa albumul "Despărțire". Mai mult, invitații evenimentului vor fi cei de la Olympus Mons.

Bilete concert Clouds în Quantic

  • Presale - 69 lei
  • La intrare - 70 lei

Reguli de acces:

  • evenimentul va avea loc exclusiv pentru fanii vaccinați sau trecuți prin boala (în urmă cu maxim 180 de zile).
  • este necesar să prezentați certificatul verde la intrare.

Clouds revin cu un nou capitol pe nume "Despărțire", un album dedicat inimilor frânte. Muzica este pe cât de heavy, pe atât de melancolică și plină de însemnătate, ca încă o umbra în viețile noastre de care să ne temem. Clouds au explorat acest feeling în muzica și versurile celui de-al cincilea album de studio

Olympus Mons este o formație de doom metal apărută în 2019 la București. Trupa a lansat primul său album, "Healer",  la doar doi ani de la înființare, sub îndrumarea lui Mark Mynett. "Healer" a fost înregistrat chiar după ce Olympus Mons a câștigat marele premiu la Posada Rock 2020 și îi are ca invitați pe Aaron Stainthorpe (My Dying Bride) și Stacey Gaunt (Plague of Angels) pe mai multe piese.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 octombrie 2021. Ref #134271

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.