Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Men I Trust

Poster eveniment Men I Trust

Trioul canadian Men I Trust concertează pentru prima dată la București, pe 12 octombrie 2022, la Control Club. Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert Men I Trust în Club Control

  • Acces General - 65 lei

Început în 2014, la Montreal, proiectul Men I Trust este creația producătorului de origine română Dragoș Chiriac și a amicului său din liceu, Jessy Caron. În 2016, celor doi li se alătură chitarista și solista vocală Emmanuelle Proulx. Trioul are în palmares cinci albume de studio, dintre care cel mai recent, "Untourable Album", a fost lansat în august 2021 și, în ciuda titlului, a fost însoțit de un amplu turneu în Statele Unite și Europa.

Catalogat frecvent în sfera electro-pop, indie sau dream pop, sound-ul Men I Trust este inspirat de un melanj de muzică clasică, jazz, dar și piese pop din adolescența celor trei membri ai trupei, care se declară fani ABBA și Bee Gees.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 ianuarie 2022. Ref #144233

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.