Urmărește-ne în Social Media

world music

Mediaș Cetate Medievală

Afiș festival Medias Cetate Medievală

A unsprezecea ediție a Festivalului Mediaș Cetate Medievală se va desfășura în perioada 19-21 iunie 2015. Festivalul va debuta cu un târg de meșteșuguri, iar sâmbătă vor avea loc spectacole de dans și teatru pentru copii, dar și concerte.

Duminică, festivalul va continua cu animații, dansuri și cu un campionat de lupte medievale, iar spre seară vor fi concerte și un spectacol pirotehnic. Printre artiștii care vor concerta se numără Ad Hoc, Truverii, Motto, BlackBeers, Trei Parale, Bordo Sarkany și Walter Ghicolescu.

Mai jos vă lăsam atașat programul festivalului. Intrarea va fi liberă.

Programul Festivalului Mediaș Cetate Medievală 2015

Programul Festivalului Mediaș Cetate Medievală 2015

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2021. Ref #79809

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.