Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Mazdrunka la The Ace

Raportează erori Data: vineri, 8 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
The Ace,
București 121501
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Mazdrunka va susține un concert la The Ace pe 8 noiembrie. Mazdrunka, pe numele său din buletin Luciana Răducanu, va pune în scenă piese originale, piese noi și piese mai vechi, interpretate într-o manieră personală.

Bilete concert Mazdrunka la The Ace

  • Acces General - 25 lei

Luciana a debutat pe când avea 19 ani, devenind solista trupei Sahara. A activat cu formația timp de șase ani. După destrămarea trupei, Luciana și-a continuat visul muzical. A cântat la diverse evenimente de la foarte mici, la foarte mari, și a colaborat cu trupa FiRMA, cântând de mai multe ori împreună cu aceasta.

În 2015, Luciana a participat la emisiunea X Factor, iar în 2018 a urcat pe scena de la Vocea României. Prezența sa în cadrul competiției vocilor a fost una remarcantă. Luciana a reușit să întoarcă toate scaunele cu piesa "Bohemian Rhapsody".

În prezent, Luciana Răducanu a.k.a. Mazdrunka lucrează intens la materialul propriu, studiază zilnic chitara, dar în același timp reușește să rămână aproape de public, prin concertele acustice
susținute cu voie bună alături de Cantemir Neacșu (care a colaborat timp de zece ani cu trupa Taxi) la chitară și voce.

Vezi mai multe știri și materiale despre Mazdrunka

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE