Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Mazdrunka la The Ace

Raportează erori Data: vineri, 8 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
The Ace,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Mazdrunka va susține un concert la The Ace pe 8 noiembrie. Mazdrunka, pe numele său din buletin Luciana Răducanu, va pune în scenă piese originale, piese noi și piese mai vechi, interpretate într-o manieră personală.

Bilete concert Mazdrunka la The Ace

  • Acces General - 25 lei

Luciana a debutat pe când avea 19 ani, devenind solista trupei Sahara. A activat cu formația timp de șase ani. După destrămarea trupei, Luciana și-a continuat visul muzical. A cântat la diverse evenimente de la foarte mici, la foarte mari, și a colaborat cu trupa FiRMA, cântând de mai multe ori împreună cu aceasta.

În 2015, Luciana a participat la emisiunea X Factor, iar în 2018 a urcat pe scena de la Vocea României. Prezența sa în cadrul competiției vocilor a fost una remarcantă. Luciana a reușit să întoarcă toate scaunele cu piesa "Bohemian Rhapsody".

În prezent, Luciana Răducanu a.k.a. Mazdrunka lucrează intens la materialul propriu, studiază zilnic chitara, dar în același timp reușește să rămână aproape de public, prin concertele acustice
susținute cu voie bună alături de Cantemir Neacșu (care a colaborat timp de zece ani cu trupa Taxi) la chitară și voce.

Vezi mai multe știri și materiale despre Mazdrunka

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE