Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Maximum Rock Festival la Arenele Romane

Raportează erori Data: vineri, 13 octombrie 2017- sâmbătă, 14 octombrie 2017Ora de incepere: 18:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: Promusic Production

O nouă ediție Maximum Rock Festival va avea loc în perioada 13-14 octombrie 2017, la Arenele Romane.  Primul headliner confirmat este Sodom, trupă care va urca pe scenă în prima zi a festivalului.

Alături de aceasta, vor susține concerte și For The Wicked, Stage Of Reality, Polar, Special Provindence, Moonsorrow, Shade Empire, Nightmare, Anuryzm,Vlad In Tears, Xandria, Haggard, AnVision și Hypersonic. Exist Immortal și Special Providence sunt noile trupe care se alătură line-up-ul festivalului.

Bilete Maximum Rock Festival

 • Abonament - 135 lei
 • Bilet pe zi - 90 lei

Program Maximum Rock 2017:

 

Reguli de acces Maximum Rock Festival 2017

 • Biletul este valabil pentru o singură persoană (sau în funcție de specificația existentă) și pentru un singur acces la spectacol. Biletul își pierde valabilitatea după ce cumpărătorul / spectatorul părăsește locația evenimentului.
 • La intrare abonamentul va fi schimbat cu o brăţară care va trebui purtată obligatoriu pe toată perioada festivalului. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea abonamentului.
  În cazul biletelor de o zi, participanții nu vor primi brățară de acces, prin urmare ieșirea din zona festivalului – Arenelor Romane – (după poarta de acces) duce la pierderea valabilității biletului, iar pentru a intra din nou la eveniment va trebui cumpărat un alt bilet.
 • Biletul / abonamentul nu poate fi schimbat pentru un alt spectacol sau eveniment decât cu aprobarea scrisă a organizatorului.
 • Biletul / abonamentul nu este rambursabil, cu excepţia cazului în care spectacolul / evenimentul este anulat sau reprogramat.
 • Rambursarea contravalorii poate fi efectuată numai în condiţiile în care biletele sunt intacte.
 • Deţinătorul biletului este obligat să se supună controlului corporal făcut la accesul în locaţia spectacol / eveniment de către organele de securitate abilitate.
 • Copiii până la vârsta de 8 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet / abonament valabil.
 • Copiii după vârsta de 8 ani și până la vârsta de 16 ani au nevoie de bilet și de însoțitor.
 • Persoanele  cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza prezentării la intrarea festivalului (zona presă) a unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Este interzis:

 • accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil)
 • accesul cu aparate video de filmat
 • accesul cu aparate de înregistrat audio
 • accesul cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare (aduse din exterior)
 • accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substanţe periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune în pericol viața celor din jur
 • consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale. Această constituie infracţiune şi se pedepseşte conform prevederilor în vigoare.
 • dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta Arenelor Romane, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta Arenelor Romane.

În interior nu se fumează, iar staționarea pe coridorul spre intrarea în zona de cort este interzisă!

Formată la începutul anilor '80, Sodom avea să ajungă în mai puțin de un deceniu unul dintre grupurile simbol ale noului val de metal german. De mai bine de 30 de ani, Sodom poartă cu mândrie stindardul muzicii ce a transformat această formaţie în una din cele mai respectate nume la nivel internaţional, albume ca "Persecution Mania" (1987) sau "Agent Orange" (1989) asigurând locul meritat în elita scenei, poziţie permanent consolidată apoi prin lansarea unor noi albume, în acelaşi stil clasic.

For The Wicked, trupa originară din Cluj, este una dintre cele mai interesante și ambițioase apariții pe scena metal din România, dovadă fiind câștigarea a numeroase premii importante în primul an de la înființare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock și premiul Low5Bass Studio la Gbob România. For The Wicked vine cu un metalcore modern, combinând riff-uri grele, voci agresive și refrene catchy. În cei doi ani de activitate, formația a lansat 2 EP-uri: "Trust Your Heart" și "II", EP lansat în 2016 și urmat de un turneu național cu 19 concerte în țară și două în afara ei.

Înființată în 2014 la Roma, Stage Of Reality este o trupă ce îmbină stilul hard rock cu cel progressive. Primul material discografic, "The Breathing Machines" a fost lansat în 2014, iar în prezent formația se pregătește pentru lansarea celui de-al doilea album, "Stage of Reality".

Formată în Italia, Vlad In Tears a fost la început doar o trupă de cover-uri, însă după schimbări de componență și de "sediu" (Berlin, în prezent), lucrurile au luat o întorsătură favorabilă, formația cântând în deschiderea mai multor artiști precum Unzucht, Hämatom, Stahlmann sau Mono Inc. Vlad In Tears a lansat în 2016 cel de-al patrulea album discografic, "Unbroken", urmat de un turneu de promovare în Germania.

Formată încă din anul 1994, Xandria este o trupă germană de symphonic metal, fondată de Marco Heubaum alături de un prieten toboșar, având ca influențe formații precum Tiamat, Therion și Paradise Lost. Deși trecută prin mai multe încercări și schimbări de componență în ceea ce privește vocea feminină, de la Lisa Middelhauve (până în 2008), Kerstin Bischof (până în 2010), Manuela Kraller (2013) și Dianne van Giersbergen, fosta vocalistă Ex Libris și în prezent actuala voce Xandria, trupa are la activ șase albume și un altul care va fi lansat curând.

Cu sute de concerte susținute în peste 30 de ani, îmbinând sunetele puternice de metal cu muzica clasică, Haggard revine în București și va concerta ca headliner în a doua zi de festival.

AnVision va concerta la Maximum Rock Festival, aducând cu ea sonorități melodice de prog metal, ce vor încânta urechile iubitorilor de muzică progressive. A fost înființată în 2007, iar ultimul album, "New World" a fost lansat în luna mai a anului trecut.

Formată în 2006, Hypersonic este o formație de symphonic power metal din Italia, ce are la activ două albume de studio -  "Fallen Melodies" și "Existentia".

Aflat deja la a șaptea ediție, festivalul a adus de-a lungul timpului nume cunoscute pe scena rock/metal internațională precum Kamelot, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Annihilator, W.A.S.P., Dark Tranquility, Samael, Tristania, Unleashed și multe altele.

Mai mult decat atât, Maximum Rock Festival nu a neglijat niciodată industria locală, invitând formații autohtone să susțină recitaluri deosebite, printre care amintim trupe precum GOD, E-An-na, Tiarra, Hteththemeth, Tiarra, White Walls, și multe altele.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre AnvisionFor The WickedHaggardSodomXandria

Calendar concerte

<< sept. 2019 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE