Urmărește-ne în Social Media

rock

Maximum Rock Festival 2022

Poster eveniment Maximum Rock Festival 2022

A noua ediție a festivalului Maximum Rock se va desfășura la București în perioada 7-10 septembrie 2022 sub un nou format, structurat astfel:

  • 7 - 8 septembrie - vor fi prezentate câteva paneluri (online) la care invitații vor aborda teme de interes pentru industria muzicală și în special pentru tinerele formații, de la drepturile de autor și până la organizarea de evenimente.
  • 9 - 10 septembrie - concerte live desfășurate la Arenele Romane la care vor participa atât formații din străinătate, cât și formații din România.

Bilete Maximum Rock Festival 2022

  • Abonament earlybird - 99 lei

Info acces:

  • Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit - cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
  • Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Primele formații confirmate pentru Maximum Rock Festival 2022 sunt: Infected Rain (Moldova), Atheist (SUA), Subterranean Masquearade (Israel), Taine și Breathelast din România.

De-a lungul edițiilor, Maximum Rock Festival a adunat pe scenă nume sonore din elita metalului mondial precum: W.A.S.P., Kamelot, My Dying Bride, Epica, Eluveitie, Therion, Moonspell, Sodom, Annihilator, Haggard, Dark Tranquillity, Septicflesh, Moonsorrow, Crematory, Evergrey, Samael, Sirenia și multe altele.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 iunie 2022. Ref #148132

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.