Urmărește-ne în Social Media

rock

Maximum Rock Festival 2023

Poster eveniment Maximum Rock Festival 2023

UPDATE: Festivalul a fost AMÂNAT! Organizatorii au declarat următoarele:

"Maximum Rock Festival este un festival crescut cu multă muncă și la care s-a dorit să nu se facă compromisuri când vine vorba de experiența publicului. Apărând problemele logistice în ultima perioadă, care nu au putut fi rezolvate într-un timp foarte scurt, evenimentul de la Râșnov se amână pentru o dată care va fi comunicată în foarte scurt timp. Deși ne-am dorit un peisaj mirific, munte și aer curat, suntem nevoiți să ne întoarcem la București, unde putem, din toate punctele de vedere, să oferim publicului cele mai bune condiții, pentru acest eveniment, important pentru noi, fiind și o ediție aniversară!
Odată cu noua dată se va anunța lineup-ul complet și noua locație din București unde va avea loc, ca și în anii precedenți, această ediție a festivalului.

Abonamentele și biletele deja achiziționate rămân valabile pentru noua dată, ce va fi comunicată în cel mai scurt timp posibil! Returul este posibil, la cerere, printr-un email la [email protected]".

Maximum Rock Festival 2023 se va desfășura în perioada 2-3 iunie, iar primele formații anunțate sunt Within TemptationKamelotDirty ShirtAs I MayTrope și Ad Infinitum.

Anul 2023 marchează a 10-a ediție Maximum Rock Festival, de aceea aniversarea urmează a fi sărbătorită printr-un eveniment special, într-o locație specială, la 17 km de Brașov, 4 km de Râșnov și 13 km de Bran, în inima muntelui.

Bilete Maximum Rock Festival 2023

  • Abonament (earlybird) - 279 lei
  • Abonament (presale 1) - 299 lei
  • Abonament (presale 2) - 329 lei
  • Abonament (disponibil în perioada evenimentului) - 360 lei
  • Abonament camping (de persoană) - 30 lei

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabilă.

Info acces:

  • Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit - cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
  • Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
  • Organizatorii recomandă părinților sau însoțitorilor să le asigure copiilor căști de protecție.

Va fi o ediție specială, ce va avea două scene, pe care vor urca mai multe formații, într-un interval de două zile de distracție și voie bună. Locația va beneficia de o zonă de camping dotată cu toate utilitățile, situată exact lângă zona de festival. Nu vor lipsi barurile, o zonă extinsă dedicată deliciilor gastronomice și o zonă de merch. De asemenea, oaspeții festivalului se pot aventura până la Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Cheile Râșnoavei, Circul Glaciar Țigănești, Peștera Valea Cetății, Peștera Râșnoavei, Dinoparc, Prăpăstiile Zărneștiului, Culuarul Rucăr- Bran și multe altele.

Publicul prezent la eveniment va avea la dispoziție curse regulate din Brașov, pe toată perioadă festivalului.

La această ediție aniversară vor participa atât formații care au mai urcat pe scena festivalului la edițiile precedente și au creat o impresie puternică, cât și trupe în premieră, etalon pe scena rock-ului și metalului mondial. Desigur, scena românească underground nu va fi neglijată.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 mai 2023. Ref #153048

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.