Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Maximilian la FamilyFest Island (București)

Raportează erori Data: duminică, 26 iulie 2020Ora de incepere: 20:30 Loc: Organizator: Sprint Music Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Maximilian vă așteaptă pe 26 iulie, începând cu orele 20:30, să vă distrați alături de el, la un super show la FamilyFest Island, insula de pe Lacul Fundeni.

Bilete concert Maximilian la FamilyFest Island

  • 84,76 lei - Acces General / Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)

Reguli de acces:

  • Accesul în locație se face doar cu mască de protecție.
  • Capacitatea maximă admisă de lege este de 500 persoane.
  • Evenimentul va respecta toate normele în vigoare comunicate de Guvernul României.

Maximilian, pe numele real Claudiu Iulian Husaru, și-a început cariera muzicală în 1998 alături de formația Mahsat. Claudiu s-a împrietenit cu alți rapperi români, precum Grasu XXL și Cheloo, iar în 2002 a lansat alături de colegii săi de la Mahsat albumul "Laboratoru'", distribuit prin casa de discuri Cat Music.

Primul album solo al lui Maximilian, "Volumu' la Maxim...ilian!!!", a fost lansat pe 22 octombrie 2008 și poartă numele primului single promovat, "Volumu' la Maxim... ilian!!!". În vara 2011 a lansat împreună cu MefX videoclipul piesei "Sophie", datorită căruia devine cunoscut publicului larg. Atât piesa, cât și videoclipul s-au bucurat de foarte mare succes și au strâns peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2013 a lansat cel de-al doilea album solo al său, intitulat "Maxim, am spus!!!". Acesta a fost promovat de 3 single-uri: "Aseară... (Haș-Haș)", "Maxim, am spus!!!" în colaborare cu DOC  și "Sophie" cu MefX. În primăvara 2016 a urmat cel de-al treilea album solo semnat Maximilian, numit "A 5a roată la căruță". Printre artiștii invitați pe album se numără Grasu XXL, MefX, Spike, Angeles, Șatra B.E.N.Z., Valentin Câmpeanu.

Vezi mai multe știri și materiale despre Maximilian

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE