Urmărește-ne în Social Media

jazz

Mathias Eick Quintet

Poster eveniment Mathias Eick Quintet

Grupul norvegian Mathias Eick Quintet va concerta în premieră în București pe 14 octombrie, la Control Club unde va deschide cel de-al cincilea sezon Jazz Nouveau. Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Bilete Mathias Eick Quintet în Club Control

  • Acces General - 50 lei

Mathias Eick este unul dintre cei mai apreciați trompetiști din noul val de instrumentiști europeni, palmaresul său fiind deja impresionant. În 2007 a câștigat prestigiosul premiu International Jazz Talent acordat de Jazz Festivals Organization din New York, iar în 2009 bursa Statoil, cea mai râvnită din Norvegia. Lista muzicienilor și trupelor cu care a colaborat este cel puțin spectaculoasă prin diversitatea genurilor și greutatea numelor: de la Chick Corea și Pat Metheny la Manu Katche și Youn Sun Nah, de la Lars Danielsson și Jaga Jazzist (împreună cu care a scos cinci discuri) la Ulver (Shadows of The Sun), Arcturus, Motorpsycho și The Gathering.

La Jazz Nouveau, grupul Mathias Eick Quintet își va promova cel mai recent album, "Ravensburg", editat în 2018 de cunoscutul label german ECM Records. Dedicat rădăcinilor familiei sale din Germania, "Ravensburg" este o evocare a celor mai profunde legături pe care le stabilim pe parcursul vieții cu oamenii din jurul nostru.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 septembrie 2019. Ref #127791

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.