Urmărește-ne în Social Media

Mastering the Music Business 2021

Poster eveniment Mastering the Music Business 2021

Mastering the Music Business - Conference & Showcase Festival invită artiștii independenți, profesioniștii din industrie, dar și iubitorii de muzică să descopere trupe new entry și să participe la workshop-uri, conferințe, sesiuni de audiții și concerte live, în perioada 31 august - 2 septembrie 2021, la Hotel Caro.

Printre speakerii anunțați până acum se numără Steve Vai și Jordan Rudess (Dream Theater). Alături de aceștia. la MMB vor fi prezenți numeroși speakeri români și internaționali, din industria muzicală și din industriile adiacente, atât din România, cât și din Franța, Marea Britanie, Olanda, Estonia, Belgia, Polonia sau Statele Unite ale Americii.

Mastering the Music Business 2021

  • 50 lei - Student (acest bilet asigură accesul la toate activitățile #MMB2021 și acces gratis la MMB Showcase Festival. Este valabil pe baza unui carnet de elev/student valid și vizat la zi. Accesul în incinta de desfășurare a conferinței/festivalului se va realiza numai după prezentarea acestui document, în original) - sold out
  • 75 lei - All Access Online (acest bilet permite vizionarea online a tuturor activităților conferintei) - sold out
  • 199 lei - MMB Workshop (Acest bilet permite accesul la activitatile din data de 31 august si include accesul gratuit la MMB Showcase festival)
  • 299 lei - All Access (acest bilet asigură accesul la toate activitățile conferinței și include acces gratuit la MMB Showcase Festival)
  • 249 lei - MMB Conference (Acest bilet permite accesul la activitatile conferintei din datele de 1 si 2 septembrie si include acees gratuit la MMB Showcase Festival)

Anca Lupeș a avut inițiativa acestui eveniment în 2016, conferința adresându-se muzicienilor și profesioniștilor din industria muzicală. Evenimentul reprezintă un punct de întâlnire în care artiști din toate genurile muzicale vor avea ocazia să se cunoască și să stea de vorba cu profesioniști locali și internaționali de succes, dar și cu alți artiști din toate colțurile lumii. Producători ai industriei muzicale globale și bookeri ai unor festivaluri de succes la nivel european, vor veni la București pentru a întâlni și asculta 30 de trupe debutante românești și internaționale care doresc să-și prezinte noile show-uri live în fața unui auditoriu specializat, în cadrul MMB Showcase Festival.

Despre cea mai recentă ediție Mastering The Music Business

Ultima ediție Mastering The Music Business s-a desfășurat în perioada 20-22 martie 2019 la Hotel Caro din București. Printre subiecte s-au numărat teme noi legate de exportul muzical pentru independenți, necesitatea asocierii, fonduri europene din ce în ce mai consistente dedicate culturii, dar și subiecte actuale precum distribuția digitală, PR-ul online etc . Nu vor fi ocolite nici poveștile de succes din industria indie, festivaluri, conținutul muzical de la radio, jurnalismul muzical, exemplele de bune practici și multe altele.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 august 2021. Ref #131978

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.