Urmărește-ne în Social Media

electronica

Massive Attack

Poster eveniment Massive Attack

UPDATE: Din motive logistice ce țin exclusiv de formațiile Massive Attack și Young Fathers, concertul programat pe 21 iunie la Arenele Romane, se amână pe 24 iulie. Biletele deja achiziționate rămân valabile pentru această dată.

După 10 ani de la prima vizită, vrăjitorii sunetului, Massive Attack, se întorc în România. Noul concert va avea loc la Arenele Romane din București pe 21 iunie 2018. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment, fiind deschis de Young Fathers.

Program concert Massive Attack la Arenele Romane

 • Acces - 18:30 (pentru cei care au achiziționat bilete Voodoo Pack)
 • Acces - 19:00 (posesorii de bilete de acces general)
 • Young Fathers - 20:00
 • Massive Attack - 21:15

Reguli de acces:

 • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată. Dacă spectatorii doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
 • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să aibă bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet.
 • Părinții ar trebui să le asigure copiilor căști de protecție.
 • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare și să respecte cu strictețe regulile de acces.

Categorii de bilete:

 • Biletele Voodoo Pack înseamnă acces prioritar înaintea celorlalți spectatori pentru asigurarea unui loc cât mai bun în fața scenei, o băutură gratuită și  un cadou special în amintirea momentelor de neuitat de la concertul Massive Attack.
 • Accesul la concert pentru cei care au bilete “Voodoo Pack” va începe de la ora 18:30.
 • Posesorii de bilete de acces general vor putea intra în Arenă începând cu ora 19:00.
 • Organizatorul recomandă ca cei care au bilete “Voodoo Pack” să vină din timp pentru a beneficia de băutura gratuită și cadoul special.
 • Voucher-ul pe baza căruia posesorii de bilete “Voodoo Pack” își vor putea lua o băutură gratuită este valabil în intervalul 18:30 și 19:15.

În incinta perimetrului de concert NU va fi permis accesul cu:

 • orice fel de aparate de fotografiat profesionale (cele cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri, sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, umbrele, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, genți și bagaje voluminoase, lasere, biciclete și trotinete.

Mijloace de transport:

 • Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Bilete concert Massive Attack - București 2018

Primele bilete la concertul Massive Attack vor putea fi achiziționate în cadrul unui pachet promoțional. În același preț, fanii care se vor grăbi să cumpere bilete vor primi o băutură gratuită, un cadou special și posibilitatea de a intra în avans în arenă, poziționându-se cât mai aproape de scenă.

Prețurile biletelor la Massive Attack:

 • 170 de lei - pachet special early bird (număr limitat) Voodoo Ticket, care cuprinde pe lângă bilet: acces prioritar înaintea celorlalți spectatori pentru asigurarea unui loc cât mai bun în fața scenei, o băutură gratuită și  un cadou special în amintirea momentelor de neuitat de la concertul Massive Attack - SOLD OUT
 • 170 de lei - bilet acces general, disponibil după epuizarea categoriei limitate Voodoo Ticket
 • 190 de lei - bilet acces general, disponibil în ziua concertului

Pionierii genului trip-hop Massive Attack își începeau povestea la Bristol, în urmă cu 30 de ani. Au la activ premii muzicale precum Best British Dance Act la BritAwards, două MTV Music Awards și două Q Awards.  Discografia Massive Attack cuprinde cinci albume de studio vândute în 11 milioane de exemplare.  Au semnat numeroase colaborări ce au făcut istorie, cu Madonna, Sinead O Connor, Neneh Cherry, Portishead, Tricky și Young Fathers.

RECOMANDARE: Top 5 melodii Massive Attack: 30 de ani de trip hop dus la rang de artă

Trupa Young Fathers s-a format în 2008 în Edinburg, câștigând încă de la debutul discografic premiul “Scotish Album of the Year”. Au colaborat cu Massive Attack la cântecul “Voodoo In My Blood”. Au 6 track-uri pe coloana sonoră a filmulului Trainspotting 2, regizorul Danny Boyle considerând “Only God Knows” cântecul ce pulsează ritmul întregului film.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 iulie 2018. Ref #107580

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.