Urmărește-ne în Social Media

Massif Winter 2022

Poster eveniment Massif Winter 2022
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  duminică, 6 martie 2022 - duminică, 13 martie 2022
 • Ora de începere
  n/a
 • Tip locație
  Obiective turistice
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

UPDATE: Prima ediție a festivalului Massif Winter a fost anulată. Evenimentul gândit de creatorii UNTOLD, ce ar fi trebuit să aibă loc în luna martie în Poiana Brașov, nu se poate desfășura în actualul context pandemic.

Unul dintre cele mai mari și cele mai așteptate evenimente ale iernii de la munte, din 2022, este Massif Winter. Evenimentul face parte dintr-un nou concept de divertisment, gândit de creatorii UNTOLD și Neversea, special creat pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri, din Europa. Evenimentul va avea loc în perioada 6-13 martie 2022, pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte 6 locații din stațiune. 

Bilete Massif Winter 2022

Pentru o experiență completă, începând de miercuri, 22 decembrie, pachetele de vacanță, ce includ accesul la eveniment și cazare în Poiana Brașov, se pot achiziționa de la unitățile hoteliere partenere din stațiune. Biletele individuale, care vor permite doar accesul la Massif Winter, fără cazare, se vor putea achiziționa din luna ianuarie.

Timp de o săptămână, Poiana Brașov va fi destinația iubitorilor de trăiri inedite, cu muzică electronică și live acts, petreceri exclusiviste, experiențe culinare deosebite și activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, alături de artiști români și internaționali. Massif Winter înseamnă două scene de mari dimensiuni într-un perimetru de eveniment bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul.

O altă scenă va fi amenajată în Poiana Ruia, iar în 5 apres-skiuri din stațiune pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai tare experiență de la munte din Europa Centrală și de Est. Activitățile din toate zonele Massif Winter și întreg calendarul cu experiențe, dar și artiștii vor fi comunicate la începutul anului viitor.

Massif Winter face parte dintr-un concept de entertainment care se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe. Va mai exista și un festival de vară, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 ianuarie 2022. Ref #143991

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.