Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Maroon 5 la Piața Constituției

Maroon 5 Raportează erori Data: duminică, 5 iunie 2016Ora de incepere: 18:00 Loc: Organizator: D&D East Entertainment East European Production
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Trupa californiană Maroon 5 va concerta în premieră în România pe 5 iunie 2016. Adam Levine și colegii săi vor cânta în Piața Constituției din București. Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

În deschiderea show-ului Maroon 5, vom avea parte de prestaţiile unora dintre cei mai apreciaţi artişti români: Antonia şi Les Elephants Bizarres, care vor cânta după ora 17:30.

Bilete concert Maroon 5

 • Diamond Circle - 572,40 lei
 • Golden Circle - 464,40 lei
 • Normal Circle / General Acces - 194,40 lei
 • General Acces Early Bird - 151,20 lei
  Cele 5000 de bilete disponibile la preț promoțional s-au vândut în mai puțin de 10 minute de la punerea în vânzare.

Program şi reguli de acces pentru concertul Maroon 5

 • Lista obiectelor interzise cuprinde: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.
 • Porțile se deschid la ora 17.00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
 • Pentru confortul participanţilor la concert şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc.
 • Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă.
 • Accesul cu alimente şi băuturi din afara locaţiei nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziţiona băuturi răcoritoare şi gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziţionate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locaţiei.

INFO ACCES AUTO: În perioada 04 iunie 2016, orele 00– 06 iunie 2016, orele 14.00, se va închide circulaţia rutieră pe bd. Unirii, ambele sensuri, între bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Libertăţii şi pe bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite;

Maroon 5 își promovează cel de-al cincilea album de studio, "V". Lansat în 2014, discul a ocupat primul loc în topul U.S. Billboard 200. Concertul Maroon 5 de la București va face parte din turneul "Maroon V Tour", demarat în februarie 2015 în America.

Vă invităm să ascultaţi un top 10 al celor frumoase piese ale trupei Maroon 5.

Albumul "V" a fost promovat prin cinci single-uri până în prezent:"Maps" și "Animals" în 2014, "Sugar", "This Summer's Gonna Hurt like a Motherfucker" și "Feelings" în 2015. Materialul a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an la album, fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, ce luase o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Despre Maroon 5

Trupa a debutat în 1994, fiind intitulată inițial Kara's Flowers. Și-a schimbat numele în Maroon 5 abia în 2001, odată cu cooptarea chitaristului James Valentine. Configurația trupei a rămas neschimbată de atunci, cu excepția întreruperii lui Carmichael: Adam Levine (voce și chitară), Jesse Carmichael (clape, sintetizatoarare, chitară și voce secundară), Mickey Madden (bas), James Valentine (chitară, voce secundară), Matt Flynn (tobe) și PJ Morton (clape și voce secundară).

Potrivit Billboard, Maroon 5 ocupă locul al 44-lea în lista "Greatest of All Time Hot 100 Artists". Cele mai cunoscute melodii lansate de Maroon 5 sunt: "She Will Be Loved", "This Love", "Payphone", "Moves Like Jagger", "One More Night", "Misery", "Won't Go Home Without You", "Sudnay Morning", "Animals" etc.

Single-ul de debut al albumului, Maps, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani și a intrat în Top 100  în peste 18 țări.

Vezi mai multe știri și materiale despre Adam LevineMaroon 5

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE