Urmărește-ne în Social Media

jazz

Mark Lettieri Group

Poster eveniment Mark Lettieri Group

Jazz Nouveau revine cu o nouă serie de concerte ce vor avea loc în Club Control. Pe data de 7 noiembrie, pe scena clubul va urca Mark Lettieri Group.

Bilete concert Mark Lettieri Group la Control

  • Acces General - 80 lei

Câștigător al premiului Grammy și chitarist al celebrului grup Snarky Puppy, Mark Lettieri a înregistrat deja șase albume sub numele său. În 2018, alături de Cory Wong, Joe Dart (Vulfpeck) și Nate Smith a înființat grupul The Fearless Flyers.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2022. Ref #151116

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.