Urmărește-ne în Social Media

world music

Mariza

Poster eveniment Mariza

Mariza revine pe 18 mai 2024 la Sala Palatului din Bucureşti, cu un nou și emoţionant concert oferit fanilor. În ultimii 20 de ani, Mariza s-a transformat dintr-un fenomen local, cunoscut doar unui mic cerc de admiratori din Lisabona, într-una dintre cele mai apreciate şi vândute vedete ale circuitului muzical internațional.

Bilete concert Mariza la Sala Palatului

  • VIP - 328 lei
  • Categoria 1 - 282 lei
  • Categoria 2 - 228 lei
  • Categoria 3 - 182 lei - sold out
  • Categoria 4 - 152 lei - sold out

Mariza este un nume important din piața muzicii fado. Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues încoace, având recenzii la superlativ din partea celor mai exigenți critici de specialitate și dovedind că este un talent de rang mondial.

Mariza combină într-o manieră extrem de personală poezia muzicii folk din Portugalia, cadențele arabe cu uşoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritățile gospel, inclusiv blues-ul. Povestea de succes a divei portugheze a explodat în 2001, odată cu lansarea primul album, "Fado em Mim", pentru care a primit patru discuri de platină în ţara de origine.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 mai 2024. Ref #154141

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.