Urmărește-ne în Social Media

world music

Mariza

Poster eveniment Mariza

Vezi poze de la acest eveniment

Mariza, îndrăgita stea a muzicii fado anunță revenirea sa pe scena Sălii Palatului din București, pentru un nou și inedit concert de sonorități portugheze veritabile, spectacol ce va avea loc pe 7 martie 2020. Artista va fi acompaniată de Luis Guerreiro (chitară tradițională portugheză), Carlos Ferreira (chitară acustică), Adriano Alves (bas), Joao Freitas (percuție) și Joao Frade (acordeon).

Bilete concert Mariza la Sala Palatului

  • VIP - 199 lei - sold out
  • Categoria 1 - 149 lei
  • Categoria 2 - 99 lei

Program concert Mariza la Sala Palatului:

  • Accesul publicului va fi posibil de la ora 18:00. Spectacolul va începe la ora 19.00.

Copiii vor avea acces gratuit dacă nu au 3 ani împliniți și doar dacă sunt respectate condițiile de mai jos:

• la intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului;
• copiii vor fi ținuți în brațe de părinți;
• organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;
• minorilor cu vârsta de 3 ani împliniți li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

In sala de concert nu va fi permis accesul cu:

• artificii, orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticla (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de băutură, bannere susținute de bete, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, băutură alcoolica, mâncare, animale de companie, medicamente cu efect halucinogen; dacă sunteți suferind, sunteți rugați să aveți dovada la dumneavoastră pentru a nu vi se confisca pastilele, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale cu obiectiv detașabil, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informații importante:

• Toți spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor!
• După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta Sălii Palatului, doar dacă își achiziționează din nou bilet;
• Este importantă păstrarea liniștii pentru a nu deranja artistul ăi pentru a nu deranja ceilalți spectatori;
• Când ieșiți din sala de concert în timpul spectacolului sunteți rugați respectuos să trageți cortina după Tvs;
• Telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibrații fără sonerie; NU ESTE PERMIS FOTOGRAFIATUL ȘI FILMATUL CU TELEFONUL MOBIL SAU CU ORICE ALTE APARATE SEMIPROFESIONALE SAU PROFESIONALE;
• Fotografii acreditași sunt rugați să nu deranjeze spectatorii! Vor avea la dispoziție 2 sau 3 piese din fața scenei, apoi sunt invitați în sală să urmărească concertul sau pot pleca fără posibilitatea de a se întoarce. ESTE INTERZIS fotografiatul după cele 2 sau 3 piese. APARATELE VOR FI DUSE ÎN BACKSTAGE ÎN CAZUL ÎN CARE FOTOGRAFII DORESC SĂ RĂMÂNĂ LA CONCERT. Acel fotograf care nu respecta condițiile organizatorului și artistului va fi sancționat (nu va mai primi acreditare din partea organizatorului)
• fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toată durata concertului.

Născută pe 16 decembrie 1973, în Mozambique, și crescută în Portugalia, multiplă nominalizată la premiile Grammy și câștigătoare a premiului BBC pentru "Cel mai Bun Artist European", Mariza este, indubitabil, diva internaționala a muzicii fado.

Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues încoace, având recenzii la superlativ din partea celor mai exigenți critici de specialitate și dovedind, pe această cale, că este un talent de rang internațional, de la care publicul se așteaptă pe viitor la tot ce-i mai frumos în muzică. Artista combină într-o manieră extrem de personală poezia muzicii folk din Portugalia, cadențele arabe cu ușoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritățile gospel, inclusiv blues-ul.

RECOMANDARE: Poze de la concertul Mariza la Sala Palatului - 2018

Într-un singur deceniu, solista a vândut peste un milion de albume și a susținut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. O apariție extravagantă, elegantă și, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultătorilor, Mariza este cântăreața cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 martie 2020. Ref #126791

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.