Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Mariza la Sala Palatului

Raportează erori Data: sâmbătă, 7 martie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București
Organizator: German Quality Entertainment
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Mariza, îndrăgita stea a muzicii fado anunță revenirea sa pe scena Sălii Palatului din București, pentru un nou și inedit concert de sonorități portugheze veritabile, spectacol ce va avea loc pe 7 martie 2020. Artista va fi acompaniată de Luis Guerreiro (chitară tradițională portugheză), Carlos Ferreira (chitară acustică), Adriano Alves (bas), Joao Freitas (percuție) și Joao Frade (acordeon).

Bilete concert Mariza la Sala Palatului

  • VIP - 199 lei - sold out
  • Categoria 1 - 149 lei
  • Categoria 2 - 99 lei

Program concert Mariza la Sala Palatului:

  • Accesul publicului va fi posibil de la ora 18:00. Spectacolul va începe la ora 19.00.

Copiii vor avea acces gratuit dacă nu au 3 ani împliniți și doar dacă sunt respectate condițiile de mai jos:

• la intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului;
• copiii vor fi ținuți în brațe de părinți;
• organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;
• minorilor cu vârsta de 3 ani împliniți li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

In sala de concert nu va fi permis accesul cu:

• artificii, orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticla (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de băutură, bannere susținute de bete, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, băutură alcoolica, mâncare, animale de companie, medicamente cu efect halucinogen; dacă sunteți suferind, sunteți rugați să aveți dovada la dumneavoastră pentru a nu vi se confisca pastilele, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale cu obiectiv detașabil, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informații importante:

• Toți spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor!
• După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta Sălii Palatului, doar dacă își achiziționează din nou bilet;
• Este importantă păstrarea liniștii pentru a nu deranja artistul ăi pentru a nu deranja ceilalți spectatori;
• Când ieșiți din sala de concert în timpul spectacolului sunteți rugați respectuos să trageți cortina după Tvs;
• Telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibrații fără sonerie; NU ESTE PERMIS FOTOGRAFIATUL ȘI FILMATUL CU TELEFONUL MOBIL SAU CU ORICE ALTE APARATE SEMIPROFESIONALE SAU PROFESIONALE;
• Fotografii acreditași sunt rugați să nu deranjeze spectatorii! Vor avea la dispoziție 2 sau 3 piese din fața scenei, apoi sunt invitați în sală să urmărească concertul sau pot pleca fără posibilitatea de a se întoarce. ESTE INTERZIS fotografiatul după cele 2 sau 3 piese. APARATELE VOR FI DUSE ÎN BACKSTAGE ÎN CAZUL ÎN CARE FOTOGRAFII DORESC SĂ RĂMÂNĂ LA CONCERT. Acel fotograf care nu respecta condițiile organizatorului și artistului va fi sancționat (nu va mai primi acreditare din partea organizatorului)
• fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toată durata concertului.

Născută pe 16 decembrie 1973, în Mozambique, și crescută în Portugalia, multiplă nominalizată la premiile Grammy și câștigătoare a premiului BBC pentru "Cel mai Bun Artist European", Mariza este, indubitabil, diva internaționala a muzicii fado.

Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues încoace, având recenzii la superlativ din partea celor mai exigenți critici de specialitate și dovedind, pe această cale, că este un talent de rang internațional, de la care publicul se așteaptă pe viitor la tot ce-i mai frumos în muzică. Artista combină într-o manieră extrem de personală poezia muzicii folk din Portugalia, cadențele arabe cu ușoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritățile gospel, inclusiv blues-ul.

RECOMANDARE: Poze de la concertul Mariza la Sala Palatului - 2018

Într-un singur deceniu, solista a vândut peste un milion de albume și a susținut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. O apariție extravagantă, elegantă și, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultătorilor, Mariza este cântăreața cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

Vezi mai multe știri și materiale despre Mariza

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE