Urmărește-ne în Social Media

world music, Swing

Marius Mihalache

Afis Marius Mihalache concert Beraria H 2016

Marius Mihalache vă propune o întoarcere în timpul perioadei bunei dispoziţii, a jazzului plin de viaţă şi a pantofilor rupţi pe ringul de dans, într-un concert de excepţie la Berăria H, pe 22 aprilie. Alături de Marius Mihalache, pe scenă va urca Arabela Nicolau.

Bilete Concert Marius Mihalache la Berăria H

  • Categoria 1  – în faţa scenei cu loc la masă - 50 de lei
  • Categoria 2 – acces general cu loc la masă – 30 de lei
  • Categoria 3 – părţile laterale cu loc la masă – 20 de lei

Marius Mihalache, un excepţional artist al ţambalului, a început să cânte la vârstă de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart.

Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susţinut o serie de concerte. A cântat alături de Gloria Gaynor, Nina Simone şi de alţi muzicieni, cunoscuţi pe plan mondial.

Este muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, rivalizând cu sonorităţile specifice muzicii clasice.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 martie 2016. Ref #87519

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.