Urmărește-ne în Social Media

clasica

Aventurile Fantastice ale lui PEER GYNT cu Marius Manole & Cristian Lupeș

Poster eveniment Aventurile Fantastice ale lui PEER GYNT cu Marius Manole & Cristian Lupeș

"Aventurile Fantastice ale lui PEER GYNT" este un concert-eveniment care mai întâi va purta publicul prin coloanele sonore ale unor pelicule celebre pentru a se transforma într-o piesă de teatru în cea de-a doua parte.

Bucharest Festival Orchestra dirijată de Cristian Lupeș va interpreta soundtrackurile unor producții hollywoodiene sau Disney: "Superman", "Stars Wars", "Piraţii din Caraibe", "Titanic", "Spiderman", "Frozen", "Fantoma de la operă". Alexandra Ungureanu va cânta pentru prima dată alături de o orchestră simfonică formată din peste 60 de instrumentiști.

La spectacol vor participa Andreea Tănăsescu (coregraf), Constantin Enache (dansator) și Miruna Oprea (solistă).

Cea de-a doua parte a spectacolului constă într-o piesă de teatru cu Marius Manole în rolul controversatului personaj Peer Gynt din dramaturgia norvegianului Henrik Ibsen. După rolurile jucate de Florin Piersic şi Victor Rebengiuc, personajul Peer Gynt al lui Marius Manole este tânăr și actual. Regia îi aparține Casandrei Topo.

Bilete la Aventurile Fantastice ale lui PEER GYNT

  • Premium - 70 de lei
  • Gold - 50 de lei
  • Standard - 25 de lei

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 august 2014. Ref #72854

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.