Urmărește-ne în Social Media

pop

Mario Fresh & RENVTØ

Poster eveniment Mario Fresh & RENVTØ

După succesul răsunător cu piesa "Necesar", Mario Fresh și RENVTØ vor lansa primul album împreună. Evenimentul va fi celebrat printr-un concert ce va avea loc la Hard Rock Cafe București pe 1 iunie 2023. 

Bilete concert Mario Fresh & RENVTØ la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 119 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 79 lei
  • Fără loc (în picioare) - 79 lei

Printre acordurile afro, pe versurile compuse chiar de cei doi, își găsește loc povestea întregului album, despre stări și sentimente în cea mai pură formă. Piesa "Necesar" a fost primul hit lansat, care le-a asigurat rapid locul 1 în trending-ul muzical din YouTube săptămâni la rând, dar le-a adus și un succes internațional, ocupând locul 10 la nivel global.

Mario Fresh și RENVTØ au reușit sa fructifice succesul răsunător al celor peste 50 de milioane de vizualizări și peste un milion de streaming-uri oficiale, prin dedicarea și ambiția de a oferi conținut muzical care să ii bucure pe fani.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 aprilie 2023. Ref #153419

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.