Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Marele Picnic ShortsUP 2017 la Grădina Botanică București

Raportează erori Data: sâmbătă, 29 iulie 2017- duminică, 30 iulie 2017Ora de incepere: 18:00 Loc: Organizator: ShortsUP
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 a blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Ajuns la ediția a patra, Marele Picnic ShortsUP va avea loc la Grădina Botanică în perioada 29-30 iulie 2017.

Bilete Marele Picnic ShortsUP la Grădina Botanică

  • Abonament - 40 lei
  • Bilet pe zi - 25 lei

Ca în fiecare an, Marele Picnic va aduce la viață Grădina Botanică prin film, muzică, arte multimedia, jocuri și ateliere interactive, plus un food-court cu bucătării urbane și experiențe gastronomice inedite. Cele mai frumoase colțuri verzi ale grădinii vor fi puse în valoare de un video-mapping, dar și de o instalație interactivă activată cu senzori tactili și vizuali, un concert de jazz, ateliere de gătit pentru copii și multă mișcare în aer liber.

Sub cerul verii, pe ecranul gonflabil ancorat printre copaci, vor fi proiectate două selecții de filme scurte ce vor aduce la viață poveștile prezentului. Vor putea fi văzute scurtmetraje adunate din toate colțurile lumii, despre oameni care schimbă lumea, despre libertate și evadare, despre lumi posibile.

Concertul de jazz va fi susținut de Ana Dubyk Cvartet, format din vocalista Ana Dubyk, saxofonistul Mihai Iordache (fost membru Timpuri Noi, Kumm), Toma Dimitriu la clape și Răzvan Cojanu la bas.

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE