Urmărește-ne în Social Media

rock

Marduk

Poster eveniment Marduk

Marduk, formația suedeză de black metal, revine în România cu un concert ce va avea loc în Club Quantic pe 10 iunie 2022. Evenimentul muzical face parte din turneul aniversar de 30 de ani al trupei.

Bilete concert Marduk la Quantic

  • Presale - 90 lei
  • La acces - 100 lei

Marduk este una din cele mai controversate nume ale scenei scandinave, iar conceptul muzical și liric a rămas fidel noncomformismului. Trupa activează de peste 30 de ani într-o sferă muzicală și conceptuală puternic legată de istorie, povești biblice și anti-creștinism, teme transpuse într-un univers muzical extrem.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 aprilie 2022. Ref #146686

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.