Urmărește-ne în Social Media

rock

Marco Mendoza

Poster eveniment Marco Mendoza

Marco Mendoza revine în România și ne va încânta cu un concert în Club Quantic pe 11 mai 2022. În deschidere va cânta trupa The Groovy Bastards.

Bilete concert Marco Mendoza la Quantic

  • Presale - 65 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

Info acces:

  • Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Organizatorii recomandă părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
  • Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
  • Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
  • Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
  • În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
  • Organizatorii nu recomandă participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșării crizelor de epilepsie.

Marco Mendoza și-a început cariera muzicală în 1989 și a avut colaborări cu zeci de artiști, precum John Skyes, George Lynch sau Dolores O'Riordan. Proiectul său solo și l-a început în 2007, atunci când a lansat și primul album, "Live for tomorrow", iar de curând a anunțat că va scoate un nou material anul acesta.

The Groovy Bastards este o trupă jazz-funk, înființată în 2015, în București. Este alcătuită din Ioana Vișinescu - voce, Andrei Bălașa – chitară, Șerban Mateescu – bas și Theo Ionescu – tobe.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 mai 2022. Ref #146965

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.